
Salata sa piletinom i pečurkama
Potrebno:
500 g pilećeg belog mesa, 300 g pečuraka, 10 kornišona, 200 g kisele pavlake, 200 g majoneza, kašika senfa, so, biber.
Priprema:
Pileće meso skuvajte i iseckajte. Pečurke očistite, iseckajte na listiće i na suvom tiganju ih propržite. Ukoliko pečurke puste vodu, stavite ih u cediljku da višak vode iscuri. Krastavce iseckajte na sitne kockice ili izrendajte. Dodajte ostale sastojke, začinite i poslužite.
Izvor: Super recepti
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.