Tuna sa prelivom od senfa

Tuna sa prelivom od senfa

POTREBNO JE:

1 veća konzerva tunjevine, 4 jaja, 100 g tvrdog sira, 1 glavica zelene salate, 1 paradajz, 100 g kukuruza šećerca.

ZA PRELIV: maslinovo ulje, mešavina suvih začina, biber, 1-2 kašičice senfa, vinsko sirće.

PRIPREMA:

Skuvajte jaja i kukuruz. Jaja isecite na kolutove, kačkavalj, šunku i paradajz isecite na kocke, a listove salate na trake i sve promešajte. Pomešajte maslinovo ulje, malo začina, vinskog sirćeta, bibera i senf. Dobro izmutite i prelijte preko salate.

Izvor: Super recepti

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.