
Sos od belog luka
Sastojci
100 g belog luka
3 kašike ulja
20 g šećera
30 g brašna
kašičica sirćeta
so
Priprema
U tiganj stavite ulje da se ugreje. Dodajte šećer i pržite dok ne dobije žutu boju. Dodajte sitno seckan beli luk. Kada i luk dobije žutu boju dodajte brašno i malo vode. Posolite i sipajte sirće. Ukoliko želite, sos možete i da ispasirate.
Izvor: Stvar ukusa
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.