
Umak sa slaninom i čizburgerom
Sastojci
225g mlevene govedine
8 šniti slanine isečene na krupnije komade
1/2 crnog luka, naseckanog na kockice
1 čen belog luka, naseckanog
120g krem sira, omekšalog
1 kašika Vučester sosa
2 kašike kečapa
1/2 šolje kisele pavlake
1/4 šolje majoneza
1/2 šolje narendane mocarele
1/2 šolje narendanog Čedar sira
Priprema
1. Zagrejte rernu na 180C.
2. U tiganju propržite mlevenu govedinu, pa je ocedite od masnoće.
3. Pecite slaninu dok ne postane hrskava (ocedite je ali zadržite 1 1/2 kašiku masnoće u tiganju.
4. Dinstajte na umerenoj vatri crni i beli luk u masnoći.
5. U velikoj činiji pomešajte krem sir, kiselu pavlaku, majonez, sir, vučester sos i kečap. Dodajte govedinu, slaninu, crni i beli luk i sve dobro promešajte da se sjedini.
6. Sipajte smesu u posudu za pečenje i pecite u rerni 15-20 minuta. 7. Uživajte.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.