
Bela pileća krem čorba
Sastojci
200-300 g belog pilećeg mesa
200 g šampinjona
šargarepa, beli luk, peršun, so, biber
mleko
brašno
Priprema
1. Belo meso iseckajte što sitnije i stavite da se kuva, dodajte i seckanu šargarepu i beli luk, pred kraj kuvanja i šampinjone seckane na listiće, so i biber.Kuvajte još nekoliko minuta da šampinjoni omekšaju.
2. Napravite hladnu zapršku: u šolju hladnog mleka razmutite 2-3 kašike brašna, i dodajte u čorbu. Na kraju pospite seckanim peršunom.
Izvor: Stvar rukusa
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.