Napravite gulaš sa mirisnom žalfijom

Napravite gulaš sa mirisnom žalfijom

Sastojci:

1,60 kg goveđeg mesa bez kostiju 

900 g sitno seckanog luka

20 g ljute mlevene paprike 

50 g paradjz-pirea

2 čena belog luka

20 g soli 

kašika žalfije 

ulje

so, biber

1 dl belog vina 

Priprema:

Meso operite i isecite na kockice pa na vrućem ulju propržite luk i meso. Dodajte mlevenu paprikui lovor, posolite, pobiberite i pržite uz mešanje dok tečnost ne ispari. Dodajte beli luk, paradajz, vino i vodu. Dinstajte dok meso sasvim ne omekša (oko sat i po). Gulaš poslužite vruć uz kuvani krompir, njoke  ili testeninu.

Vreme pripreme: 120 minuta.

Izvor: Lisa

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.