
Pileći paprikaš
Sastojci
1 glavica crnog luka
3 češnja belog luka
3 šargarepe
1 koren peršuna
1 sveža paprika
500 gr pilećeg mesa
lovorov list
vegeta
so
mleveni crni biber
mlevena slatka paprika
malo ulja
testenina
Priprema
Očistiti i sitno iseckati glavicu crnog luka i propržiti blago na malo ulja.
Očistiti koren peršuna i šargarepu i iseckati na kolutiće, usitniti papriku i beli luk i sve dodati u šerpu.
Meso očistiti od kosti i iseći na kockice, dodati sa povrćem, začiniti po ukusu i naliti vodom da ogrezne.
Ostaviti da se krčka na laganoj vatri dok meso ne omekša, zatim doliti još vode i ubaciti testeninu.
Kada testenina omekša i paprikaš je gotov.
Izvor: Stvar ukusa
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.