PILEĆI PAPRIKAŠ NA MASTI
foto: Shutterstock

PILEĆI PAPRIKAŠ NA MASTI: starinsko jelo za ukusan ručak

Sastojci:

2 bataka
5 većih krompira
1 šargarepa
1 mladi luk
malo peršuna
mast
so

Priprema:

Dok se u šerpi kuvaju bataci na laganijoj vatri, sečemo krompire, šargarepu, mladi luk i peršun.

Kad se meso skuva, dodati povrće, kašiku masti i dva paradajza sitno iseckana (može i pola šolje soka od paradajza) i naliti vodom.

Kuvati još dok povrće ne bude gotovo, a so i začine staviti po ukusu.

Izvor: Stvar ukusa

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.