Potaž od celera i šargarepe

Potaž od celera i šargarepe

Sastojci za 4 Osoba/e

1 kom. biberа
1 kom. crnog luka
450 g celera
4 kom. belоg luka
50 ml neutralne pavlake
mešavine začina
1 kom. peršunа
so
450 g šargarepe

Započni pripremu
Celer, paštrnak, šargarepu, crni i beli luk isecite na kockice, pa sve povrće stavite u dublji lonac i prelijte sa 2 l vode. Dodajte mešavinu začina, so, biber i kuvajte na nižoj temperaturi 40 minuta. Potom štampnim mikserom izmešajte sastojke kako biste dobili divnu kremastu teksturu. Začinite peršunovim listom i neutralnom pavlakom.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.