
Samo za velike gurmane: Gulaš sa pivom
Sastojci
100 g slanine
1 kg junetine
300 g šampinjona
2 crna luka
4 čena belog luka
400 ml piva
50 g paradajz pirea
3 šargarepe
1 manji celer
500 ml pilećeg bujona
so, biber
Priprema
1. Na umerenoj temperaturi propržiti slaninicu, sitno iseckan beli i crni luk.
2. Dodajte govedinu iseckanu na kocke, malo propržite.
3. Sipajte pivo, lagano promešajte. Dodajte iseckanu šargarepu, celer i paradajz pire i iseckane šampinjone.
4. Prelijte pilećim bujonom i nek se krička dok se ne zbusne bez brašna i zaprške.
Izvor: Stvar ukusa
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.