
Supa sa piletinom i pirinčem
Sastojci za 3 Osoba/e
5 kom. bibera
100 g hleba
400 g pilećeg filea
100 g pirinča
5 g soli
5 g vegete
Započni pripremu
Stavite piletinu u šerpu, prelijte je vodom tako da je samo prekrije, posolite, pobibierite i stavite da se kuva. Kada je piletina napola kuvana, dodajte pirinač i šargarepu. Čim se i pirinač skuva, proverite treba li još da se začini i servirajte sa komadićima bageta. Prijatno!
izvor:maxi.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.