3 najčešće greške u pripremi sendviča

3 najčešće greške u pripremi sendviča

Otkrijte gde najčešće grešite kada pripremate sendviče.

Mislite da ste majstor u pripremi sendviča? Razmislite malo bolje, jer u ovome najčešće grešite. 

1. Stavljamo povrće po svaku cenu 

Hrskavost zelene salate i sočnost paradajza može doprineti odličnom ukusu sendviča. Ali, ako nije sezona paradajza, a salata je omlitavila, ove će namirnice pogoršati ukus sendviča. Sveže namirnice su garancijqa najboljeg gastronomskog doživljaja. 

2. Stavljamo sastojke različite veličine 

Nema ništa gore od sendviča iz kojeg vam ispadaju svi sastojci. Zato slažite svaki deo sendviča planirano tako da se međusobno komplimentiraju, a ne stvaraju probleme pri konzumaciji. Ne zaboravite da hleb ili kifla uvek mora biti šira i duža od drugih namirnica kako biste mogli neometano jesti, a nemojte preterivati i s količinom namirnica u njemu. 

3. Stavljamo sastojke koji se teško grizu 

Pršuta je kraljica sastojaka, ali joj nije mesto u sendviču. I najtanje kriške ovog suhomesnatog proizvoda teško ćete gristi u sendviču, pa ga je bolje jesti samostalno. Ako baš želite da napravite sendvič s pršutom, svaku krišku isecite na komade u obliku zalogaja, pa ih tako stavite između dve kriške hleba.

Izvor: B92

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.