NEVEROVATNA POSLASTICA: Nožem je zasekla glavicu luka i stavila je u rernu

NEVEROVATNA POSLASTICA: Nožem je zasekla glavicu luka i stavila je u rernu

Za početak, odsecite deo luka pri dnu kako bi mogao da stoji bez podrške

Kuvari se dosete različitih kreativnih stvari kako bi iznenadili svoje degustatore, a ovo je jedna od stvari kojom se svi oduševe.

Za početak, odsecite deo luka pri dnu kako bi mogao da stoji bez podrške. Zatim pri vrhu nožem zasecite u obliku krsta.

Time ćete dobiti četiri dela, koje ćete opet preseći na pola i imaćete osam delova koji su pričvršćeni za osnovu. Kada sve to uradite sa svim glavicama luka, smestite ih u veliku činiju u koju ćete zatim nasuti tri kašike maslinovog ulja i dve kašike balzamiko sirćeta.

Kada su sve glavice dobro premazane, smestite ih na pleh, posolite i pobiberite po ukusu, prekrijte ih aluminijumskom folijom i pecite na 200 stepeni na 20 do 30 minuta.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.