
Kuvar Gordon Remzi ukazao na jelo koje ne bi trebalo da naručujete u restoranu
Čuveni kuvar Gordon Remzi, vlasnik brojnih restorana širom sveta, koji je već sakupio 17 Mišlenovih zvezdica, podelio je savete šta ne treba naručivati u restoranu.
Njegov savet je da izbegavate supu dana.
Iako se supa dana čini kao siguran izbor za početak obroka, Remzi je u intervjuu za „Town & Country“ otkrio da se često završava tako što se stari sastojci recikliraju i predstavljaju kao specijaliteti.
„Uvek pitajte koja je supa bila u ponudi juče. Može se ispostaviti da je supa dana zapravo supa meseca“, upozorio je poznati kuvar.
Iako ima negativno mišljenje o supi dana, priznaje da se prilikom naručivanja često oslanja na preporuke konobara.
„Konobari često probaju većinu jela na meniju i mogu vam dati uvid u ono što je kuvar dodao ili šta je najpopularnije u lokalnim restoranima“, rekao je on.
Tokom mnogih putovanja, već je dobio nekoliko fantastičnih predloga od osoblja restorana.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.