
Čokoladna mus torta
Sastojci
300 g čokolade za kuvanje, izlomljene
150 g putera
5 jaja
50 g šećera
kakao prah za posipanje
Priprema
1. Zagrejte rernu na 180 C. Stavite papir za pečenje u kalup za torte ili ga nauljite.
2. Na pari otopite čokoladu i puter.
3. Umutite šećer i jaja dok se ne stvori pena svetle boje.
4. Istopljenu čokoladu dodajte jajima i dobro promešajte.
5. Sipajte smesu u kalup za pečenje i pecite u rerni oko 20 minuta.
6. Sačekajte da se torta ohladi. izvadite je iz kalupa i pospite kakao prahom ili dekorišite po želj
Izvor: Stvar ukusa
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.