
Rezanci sa makom
Jelo iz detinjstva.
Sastojci
500g širokih rezanaca
150g mlevenog maka
100ml mleka
100g putera
100g šećera
Priprema
Skuvajte široke rezance prema uputstvima na pakovanju.
Stavite puter u duboku šerpu da se rastopi. Zatim dodajte kuvane rezance i kratko ih propržite.
Zagrejte mleko do ključanja, pa u njega umešajte šećer i mak. Umešati u rezance. Sve dobro promešajte i odmah poslužite.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.