Rezanci sa makom

Rezanci sa makom

Jelo iz detinjstva.

Sastojci

500g širokih rezanaca
150g mlevenog maka
100ml mleka
100g putera
100g šećera

Priprema
Skuvajte široke rezance prema uputstvima na pakovanju.

Stavite puter u duboku šerpu da se rastopi. Zatim dodajte kuvane rezance i kratko ih propržite.

Zagrejte mleko do ključanja, pa u njega umešajte šećer i mak. Umešati u rezance. Sve dobro promešajte i odmah poslužite.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.