
Grilovano meso sa sosom od kikirikija
Čim je u igri meso sa roštilja, jelo ima ocenu Deset :)
Sastojci
2 kom. bibera
200 g krastavca
250 g pavlake
50 g kikirikija
800 g pilećeg filea
5 g soli
Priprema
Meso nauljite, posolite, pobiberite, začinite vegetom i stavite da odstoji pola sata.
Nakon toga raspalite vatru na roštilju ili zagrejte gril tiganj i pecite meso sa obe strane.
Za to vreme napravite sos od kikirikija: samleveni kikiriki propržite na malo ulja, potom dodajte pavlaku, so i malo bibera i dobro promešajte.
Propržite još malo i servirajte sa mesom i iseckanim krastavcem. Prijatno!
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.