Jagnjeći vrat

Jagnjeći vrat

Sastojci za 1 Osoba/e

200 ml belog vina
biberа
1 kom. nane
0,3 kg jegnjećeg mesa od vrata
5 kom. peršuna
10 g šećera
so
50 ml preliva od jagode

Započni pripremu

Dobro operite vrat. Osušite ga i utrljajte so, šećer, biber, peršun, nanu i beli luk.

Stavite vrat u nauljeni pleh i pecite na 250 stepeni oko sat vremena. Potom prelijte sa 200 ml belog vina i vratite da se peče još sat vremena.

Servirajte i ukrasite prelivom od jagoda.

Prijatno!

izvor:maxi.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.