
Jagnjeći vrat
Sastojci za 1 Osoba/e
200 ml belog vina
biberа
1 kom. nane
0,3 kg jegnjećeg mesa od vrata
5 kom. peršuna
10 g šećera
so
50 ml preliva od jagode
Započni pripremu
Dobro operite vrat. Osušite ga i utrljajte so, šećer, biber, peršun, nanu i beli luk.
Stavite vrat u nauljeni pleh i pecite na 250 stepeni oko sat vremena. Potom prelijte sa 200 ml belog vina i vratite da se peče još sat vremena.
Servirajte i ukrasite prelivom od jagoda.
Prijatno!
izvor:maxi.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.