
Oslić sa povrćem
Sastojci za 2 Osoba/e
400 g oslića
100 g brašna
400 g špargli
200 g šargarepe
Započni pripremu
Oslić isecite na komade i uvaljajte u brašno. Kada se ulje zagreje u šerpi, dodajte komade oslića i pecite dok ne porumene. Odložite ribu na salvetu ili ubrus da bi se ocedio višak ulja. Vezu svežih špargli operite i odstranite im donji deo stabljike. Stavite šparglu u provrelu posoljenu vodu i kuvajte svega nekoliko minuta. Posle špargli u istoj vodi možete skuvati bebi šargarepe. Servirajte oslić sa šparglom, šargarepom i kriškom limuna.
izvor:maxi.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.