Paprika punjena sirom

Paprika punjena sirom

Potrebno:

20 kiselih paprika, pola kg krompira, veća glavica crnog luka, kašičica suvog začina, kašičica bibera, 300 g belog sira , pola pavlake

Priprema:

Papriku izvaditi iz salamure i ostaviti je da se dobro iscedi. Skuvati krompir i napraviti pire. U pire dodajte Balans+ beli sir sa probiotikom, pavlaku, suvi začin i biber. Luk izdinstajte i dodajte u krompir. Tom smesom napunite paprike i sve pospite peršunom.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.