Pečena svinjetina sa ruzmarinom

Pečena svinjetina sa ruzmarinom

Sastojci

5 kom. belоg luka
5 kom. bibera
10 g ruzmarina
10 g soli
30 ml ulja
2000 g svinjskog filea

Priprema

Meso nauljite, začinite solju, biberom, iseckanim belim lukom, ruzmarinom.

Ostavite da odstoji par sati, najbolje je da prenoći. Nakon toga stavite meso u alu-foliju sa još malo ulja i stavite u pleh za pečenje.

Pecite meso u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.

Kada bude pečeno, izvadite ga iz rerne, sklonite foliju, isecite i servirajte.

Prijatno!

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.