Pečeno pile na soli

Pečeno pile na soli

Kad jednom probate pile spremljeno na ovaj način, više ga nikada neće spremati drugačije. Osim piletine, potrebna vam je samo so!

Upalite rernu na 200 stepeni. Sipajte dve šake soli u tepsiju, a pile položite preko. Stavite u rernu i smanjite temperaturu na 180 stepeni i zaboravite pile na sat vremena. Ako je teže od kilograma, produžite vreme pečenja za dvadesetak minuta, procenićete po boji kožice.

Izvadite i poslužite uz pire krompir i salatu.

Prijatno!

Izvor: Pressonline

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.