
Pileća džigerica u belom sosu
Sastojci (za 2 osobe)
350 g pileće džigerice
100 g crnog luka
40 g brašna
so, biber
Priprema
Na ulju ispržite sitno iseckan crni luk, dodajte komade pileće džigerice i dinstajte dok džigerica ne omekša.
Zatim dodajte dve kašike brašna i oko 2 dl vode da se napravi sos.
Posolite i pobiberite po ukusu i ostavite da se krčka na tihoj vatri oko 20 minuta uz povremeno mešanje.
Izvor: maxi.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.