Piletina u kari sosu

Piletina u kari sosu

Sastojci:

500 g pilećeg mesa 

glavica crnog luka

2 čena belog luka

čaša bujona

sos od paradajza

malo ulja

sol

biber

kari (curry) začin

bosiljak

Priprema:

Na ulju popržiti sitno seckani crni luk da omekša. Dodajte meso isečeno  na veće komade i dinstajte zajedno s lukom desetak minuta.

Nalijte bujon, smanjite vatru i dodajte beli luk, so, biber, kari, bosiljak i sos od paradajza.

Poklopite i kuvajte na tihoj vatri pola sata. Tokom kuvanja meso povremeno okrećite i na drugu stranu, da se podjednako dinsta.

Piletinu poslužite sa pirinčem.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.