Podvarak sa krmenadlama

Podvarak sa krmenadlama

Potrebno:

2 kg kiselog kupusa,

1 kg svinjskih krmenadli,

2 glavice crnog luka,

3 čena belog luka,

1 lovorov list,

oko 10 zrna bibera,

mlevena crvena paprika,

mast ili ulje,

biber,

so.

Priprema:

Na masti ili ulju ispržite sitno isečen crni luk. Kupus isecite na tanke rezance, dobro operete i stavite na luk. Dodajte biber, lovor i sitno iseckan beli luk. Poklopite posudu i kuvajte na laganoj vatri dolivajući malo vode.

Za to vreme svinjske krmenadle izlupajte tučkom za meso. Posolite i kratko propržite na vreloj masti ili ulju. Kad kupus omekša, dodajte mlevenu papriku i izmešajte, pa krmenadle poređajte preko kupusa i zapecite u zagrejanoj rerni.

Izvor: Super recepti

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.