
Punjene ćureće šnicle
Sastojci
4 deblje ćureće šnicle (po 160 g)
komad šunke (oko 60 g)
parče tvrdog sira (oko 60 g)
4 kašike brašna
2 jajeta
80 g prezli
Priprema
1. Na svakoj šnicli zasecite džepić. Šunku i sir nasecite na kockice, na filujte meso, pa otvore zatvorite čačkalicama. Meso posolite i pobiberite, a potom uvaljajte u brašno, razmućeno jaje i prezle.
2. Pržite šnicle na ulju 3-4 minuta sa svake strane, začinite i poslužite sa salatom od krompira i krastavaca.
Izvor: Stvar ukusa
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.