
Zapečena testenina sa sirom i lukom
POTREBNO JE
2 crna luka, 250 g kačkavalja ili srednje starog belog sira, 500 g testenine, 50 g putera, so, biber.
PRIPREMA
Luk oljuštite i isecite na kolutiće, a sir narendajte. Zagrejte rernu na 150 stepeni. Testeninu skuvajte prema uputstvu na pakovanju, pa ostavite da se ocedi, a onda ređajte naizmenično sa sirom u vatrostalnu činiju. Posolite i pobiberite. Zapecite u prethodno zagrejanoj rerni. Luk propržite na puteru, pa time pred služenje prelijte zapečenu testeninu.
Izvor: Blic magazin
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.