
Zapečene polutke krompira sa slaninom
Sastojci:
- 8 srednjih krumpira
- 16 kriški tanko narezane slanine
- so
- biber
- maslinovo ulje
- malo kačkavalja
Priprema:
Krompire operite i narežite svaki na pola. Pleh obložite papirom za pečenje, pa na njega stavite kromppir, posolite, pobiberite i pecite na 200°C u prethodno zagrejanoj rerni.
Potom izvadite pleh, na svaki krompir stavite jednu kričku slanine i malo rendanog kačkavalja, pa vratite i pecite dok slanina ne postane hrskava.
Služite uz kolutove ljubičastog luka.
Prijatno!
Izvor: Pressonline
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.