
Grilovana skuša
Sastojci
800 g ribe
100 g spanaća
200 g čeri paradajza
3 čena belоg luka
bosiljak
1 ml limunovog soka
ruzmarin
20 ml maslinovog ulja
so, biber
Priprema
Operite i očistite ribu, pa je prosušite papirnim ubrusom.
Napravite po tri reza na ribi. Posolite i pobiberite, potom prelijte limunovim sokom.
Pomešajte tri čena belog luka, bosiljak i ruzmarin, maslinovo ulje.
Lepo izmešajte i utrljajte ribu, posebno u rezove i unutrašnjost. Stavite ribu na roštilj koji ste pre toga premazali uljem.
Povremeno ih okrećite i kada budu gotove, servirajte i ukrasite kriškama limuna, baby spanaćem i čeri paradajzom.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.