Punjene paparike sa ribom

Punjene paparike sa ribom

Potrebno:

300 g pirinča, 2 žute paprike, 2 crvene paprike, ulje, 1 čen belog luka, 1 praziluk, 400 g fileta tilapije, 1 kašičica karija u prahu, so, biber

Priprema:

Skuvajte pirinač. Papriku isecite na pola po dužini i uklonite semenke. Namažite posudu za pečenje uljem i stavite u nju paprike, pa ubacite u rernu zagrejanu na 180 stepeni na pet minuta. Beli luk iseckajte, presecite praziluk na pola, isecite ga na kolutiće, operite i dobro osušite. Zagrejte ulje na tiganju, pa stavite beli luk i praziluk da se prže. Tilapiju isecite na kockice, začinite solju, biberom i karijem, pa ubacite u tiganj, kratko propržite i sklonite sa vatre. U svaku papriku stavite pola kašike pirinča, pa po jednu kašiku smese od ribe. Vratite u rernu i pecite oko 10-15 minuta.

Izvor: Super recepti

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.