Pašteta sa tunjevinom i kuvanim jajima

Pašteta sa tunjevinom i kuvanim jajima

Jednostavna i laka za napraviti i super ukusa.

POTREBNO:

4 tvrdo kuvana jaja 
1 konzerva tunjevine u ulju (cca 150g)
1/2 manje glavice crnog luka ili 1 mladi luk
so, biber
peršunov list

PRIPREMA:

Jaja iseckati na sitnije, dodati tunjevinu sa uljem iz nje, posoliti po ukusu, dodati pola iseckane glavice crnog luka i peršunovo lišće.

Sve dobro izmiksati u blenderui ili štapnim mikserom dok ne dobijete fini namaz. Ako nemate blender mozete jaje i luk sitno izrendati i izmešati sa tunjevinom. Ukus je ostaje isti :)

Namažite na svoj omiljeni hleb i od gore stavite kripku paradaiza, paprike, krastavca...

Izvor: serpica.net

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.