
Pohovani crni luk
Prilog uz razna jela koji se veoma lako i brzo pravi.
Sastojci (za 2 osobe):
30 g brašna
300 g crnog luka
1 kom. jaja
100 ml piva
50 g prezli
30 ml ulja
Priprema:
Isecite crni luk, umutite jaje, dodajte prezle, malo brašna i malo piva.
Crni luk koji ste umočili u pripremljenu smesu pržite na ulju u tiganju svih strana i potom stavite na paprini ubrus da se ocedii višak masnoće.
Servirajte.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.