
Fusili sa piletinom
Potrebno:
200 g fusila, pola pečenog ili skuvanog pileta, glavica crnog luka, kesica struganog parmezana.
ZA PRELIV:
3 kašike majoneza, 1 dl kisele pavlake, 2 grančice celerovog lišća, 1 kašičica senfa, so, biber.
Priprema:
U skuvane makarone dodajte na kockice isečenu piletinu i crni luk. Napravite preliv od majoneza, kisele pavlake, senfa, iseckanog celerovog lišća, soli i bibera. Sve lagano izmešajte, preko salate pospite parmezan i do služenja držite u frižideru.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.