Salata sa tikvicama i oslićem

Salata sa tikvicama i oslićem

Potrebno:

3 tikvice, 5 crvenih pečenih paprika, 100 g sitno seckanog mesa oslića,150 g kravljeg sira, 2 veze peršuna, so, biber, 1 glavica sitno seckanog belog luka, ulje za prženje, soja sos

Priprema:

U tiganju na malo ulja kratko propržite sitno seckani oslić i izvadite u posudu. Tikvice iseckajte na kolutove i u zasebnom tiganju propržite na ulju. Nakon toga propržite pečene paprike iscepkane na rezance, pa odložite u sud. U istom ulju pržite i seckani beli luk. Kada tečnost ispari dodajte začine. U činiju poređajte tikvice ukrug, dodajte oslić, sve prelijte belim lukom, a potom preko stavite paprike. Sir isecite na kolutove i poređajte preko paprika. Sve pospite peršunom i začinite soja sosom na kraju.

Služite ohlađeno.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.