
Bavarski sos
Potrebno:
holandski sos, 2 kašike pavlake, maslac sa rakovima
Priprema:
Osnova za ovaj sos je Holandski sos.
Umesto običnog maslaca koristi se maslac sa rakovima, a na kraju se dodaju 2 kašike umućene pavlake. Ovaj sos odlično ide uz oslić, losos, list, iverak, školjke i rakove koji se kuvaju u sosu.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.