
Pesto
Sastojci
2 šake svežeg bosiljka
¼ šolje ovčjeg sira
¼ šolje rendanog parmezana
150 ml maslinovog ulja
½ šolje pinjola
1 čen belog luka
So
Priprema
1. Iseckati bosiljak i zajedno sa belim lukom i pinjolama ispasirati u blenderu dok se ne dobije glatka masa.
2. Postepeno dodavati maslinovo ulje uz neprekidno mešanje. Na kraju dodati i narendani parmezan i dobro izmešatil.
3. Ostaviti u frižideru da stoji nekoliko sati pre služenja.
Izvor: Stvar ukusa
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.