Čorba od karfiola

Čorba od karfiola

Sastojci

glavica karfiola
2 krompira
glavica crnog luka
jaje
čaša kisele pavlake
začini po ukusu
so, biber

Priprema

1. Sitno iseckajte luk, pa ga u vreloj vodi prokuvajte ( oko 1,5 litar) zajedno sa začinima. Dodajte očišcenu i isečenu manju glavicu karfiola i krompir isečen na kockice.

2. Kuvajte sve dok ne omekša, pobiberite, dosolite, pa sklonite sa vatre. Jaje razmutite, dodajte pavlaku, izmešajte i začinite čorbu.

Izvor: Stvar ukusa

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.