Čorba od kelerabe

Čorba od kelerabe

Potrebno:

1 keleraba (oko 500g), 1 šargarepa, 1 glavica crnog luka, 1 kašičica soli, 1 kašičica majčine dušice, 1 kašičica seckanog peršuna, pola kašičice đumbira, 2 kašike ulja

Priprema:

Narendajte kelerabu i šargarepu, sitno iseckajte glavicu luka i sve stavite u šerpu zajedno sa uljem i začinima, nalijte litar vode i kuvajte poklopljeno 20 minuta na srednjoj temperaturi (2/3). U čorbu na kraju, po želji, stavite dve kašike pavlake.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.