
Gulaš od pečuraka (FOTO)
Potrebno:
150g šampinjona
250g bukovača
1 glavica luka
2 čena belog luka
1 šargarepa
1 kašika paradajz pirea
1 kašika slatke mlevene paprike
so, biber, vegeta
ljute mlevene paprike po želji
Priprema:
Luk iseckati i dugo dinstati. Dok ne postone skroz mekan.
Dodati sitno seckanu šargarepu i beli luk i nastaviti dinstati dok šargarepa malo ne omekani.
Dodati krupnije isečene pečurke i nsataviti dinstati bez dolivanja vode dok pečurke ne puste svoje sokove.
Dodati kašiku paradajt pirea, začine i promešati.
Doliti 1l vode i krčkati dok se ne guleš ne zgusno onoliko koliko volite.
Uz prilog može da ide testenina, kačamak, kromir pire ili njoke.
Izvor: kuvar.in.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.