
Italijanska čorba na srpski način
Sastojci
1,5 l pileće supe
sitno iseckana glavica crnog luka
2 kašičice seckanog belog luka
2 rendane šargarepe
2 stabljike celera
500 ml paradajz sosa
250 g sitnih testenina
250 smrznutog kukuruza
250 g sitno seckanog kelja
3 kašike maslinovog ulja
so i biber
Priprema
1. Zagrejte maslinovo ulje u šerpi, dodajte sitno seckani crni i beli luk, šargarepe i celer i dinstajte 3-5 minuta.
2. Potom umešajte pileću supu i paradajz sos, poklopite i kuvajte na umerenoj temperaturi 15 minuta. Dodajte testenine, kukuruz i seckani kelj.
3. Posolite i pobiberite, promešajte i kuvajte još 10-15 minuta, dok testenina ne omekša.
Izvor: Novosti
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.