Pileća supa

Pileća supa

Potrebno:

3 šargarepe , 3 peršuna, pola glavice celera, pola veze peršunovog lista, 1 glavica crnog luka, 1 kašika soli, 3-4 zrna bibera, 1 belo pileće meso

Priprema:

Očistite šargarepu, peršun i celer. Crni luk propržite na ringli sa obe strane. U litar vode stavite pileće meso, očišćene cele šargarepe, peršun, celer i propržen luk, dodajte so i biber i kuvajte pola sata na ringli jačine 2/3. Procedite supu i dodajte 2 šake rezanaca i ostavite da vri još 10-ak minuta. Na kraju dodajte sitno iseckan peršunov list. 

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.