Supa u hlebu sa kobasicom
Sastojci (za 4 osobe)
500 g hleba
10 g peršunovog lista
150 ml neutralne pavlake
300 g krompira
300 g pilećeg filea
5 g aleve parike
200 g kobasica
vegeta
so
Priprema
Izdubite sredinu hleba kao na fotografiji. Komadiće piletine kuvajte u slanoj vodi.
Ubacite iseckani beli luk i šargarepu, a potom i sitno iseckani krompir.
Kada piletina bude kuvana, dodajte pavlaku za kuvanje, so i biber. Kuvajte još 10-15 minuta uz mešanje.
Začinite peršunom i listovima nane. Iseckane kobasice pržite na vrelom ulju nekoliko minuta.
Kada porumene, stavite ih na papirni ubrus da se ocede od viška masnoće.
Skuvajte jedno jaje.
Servirajte kao na fotografiji i ubacite kobasice i jaje u supu.
Izvor: maxi.rs