
Kako da spasite užegao maslac
Dvadeset četiri časa je dovoljno da od užeglog maslaca ostane samo - maslac.
Puter, buter, maslac - različita imena za jednu sjajnu namirnicu koja sasvim običan obrok može pretvoriti u simfoniju ukusa i mirisa. Naravno, samo ukoliko je maslac svež...
Ako ste primetili da je maslac poprimio užegao miris, ipak ne odustajte od zaplanirane đakonije - stavite u posudu sa maslacem list kadulje i vratite ga u frižider, pustite da odstoji jedan dan, izvadite maslac iz frižidera i primetićete da je užegao miris - nestao!
Izvor: Kuhinjica
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.