
Oljuštite glavicu belog luka za 10 sekundi
Zaboravite sve uobičajene načine za ljuštenje belog luka i pogledajte kako da to jednostavno učinite za 10 sekundi.
Uobičajen i često primenjivan način za ljuštenje belog luka je udaranje glavice nožem i zatim ljuštenje čenova.
Nova, revolucionarna metoda će vam ubrzati i olakšati pripremanje omiljenih jela.
Na dasci za sečenje, rukom udarite glavicu belog luka.
Zatim uzmite dve činije iste veličine i u jednu od njih stavite čenove razbijene glavice.
Poklopite činiju drugom činijom i jako tresite. Za deset sekundi, ili čak i manje, dobićete oljuštene čenove belog luka.
Pogledajte video i ubrzajte pripremu omiljenih specijaliteta.
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.