ŠTA URADITI SA BAJATIM HLEBOM: Ovo je način da uvek bude svež!

ŠTA URADITI SA BAJATIM HLEBOM: Ovo je način da uvek bude svež!

Najvažnije pravilo čuvanja hleba je da ga držite na sobnoj temperaturi, nikako u frižideru

Ako ste kupili veću količinu hleba ili jednostavno imate višak ove namirnice, ne morate više da brinete da će se brzo isušiti. Da bi vam hleb duže bio svež, pomoći će vam celer.

Naime, hleb stavite u plastičnu kesu i dodajte mu stabljiku celera. Na taj način, celer će mu pružiti dodatnu vlagu te se neće osušiti.

Inače, stabljike celera nemaju jak miris, pa hleb neće promeniti aromu.

Najvažnije pravilo čuvanja hleba je da ga držite na sobnoj temperaturi, nikako u frižideru. Ako ipak odlučite da ga zamrznete, imajte na umu da hleb može da stoji u zamrzivaču najviše šest meseci.

Izvor: dnevno.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.