Banane u karamel sosu

Banane u karamel sosu

Sastojci:

- 1 / 2 šolje putera

- 1 šolja šećera

- 1 / 4 šolje milerama

- 4 banane, oljuštene i prepolovljene po dužini

Priprema:

Rastopiti puter u velikom tiganju na umerenoj vatri. Dodati šećer i mešati sve dok se ne istopi i smesa ne dobije svetlo braon boju.

Polako umešajte mileram. Neka se takva smesa kuva jedan minut, a potom smanjite temperaturu.

Postavite oljuštene i prpeolovljene banane u tiganj i "kuvati" dva minuta dok ih sos ne prekrije.

Služiti toplo.

Izvor: Pressonline

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.