
Čokoladni kolač s makom po bakinom receptu
Varijanta kolača sa makom koja nas je oduševila!
Sastojci:
2 jogurta
100 g griza
100 ml ulja
150 g šećera
200 g brašna
100 g čokolade za mešenje
1 prašak za pecivo
100 g maka
Priprema:
1. U sud sipati jogurt, dodati ulje, šećer, griz, brašno, prašak za pecivo i sve dobro izjednačiti.
2. Pleh podmazati i posuti malo brašnom i sipati gotivu izmešanu smešu.
3. Peći u rerni na 180 stepeni C oko 35-40 min.
4. Pečen kolač preliti glazurom čokolade.
Izvor: Kod bake u gostima
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.