
Francuski čokoladni mus
Sastojci
4 jajeta
2 kašike šećera
185 g maslaca
250 g čokolade
125 g badema
kakao, malo soli
Priprema
1. Žumanca umutite sa šećerom, dodajte maslac, pa u toploj vodi rastopljenu čokoladu i sve to mutite 35 minuta.
2. Od belanaca umutite sneg i dodajte u masu.
3. Ohladite 24 sata u frižideru u posudama za služenje.
4. Pospite bademima (oljušteni, prepolovljeni i pečeni) i kakaom.
Izvor: Stvar ukusa
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.