
NIKAD BRŽI, NE PEČE SE: Kesten rolat
Sastojci
500 g kesten pirea
125 g šećera u prahu
1 kašika ruma
125 g margarina
200 g keksa
50 g margarina
50 g šećera
50 g čokolade
Priprema
1. Umutiti margarin i šećer, dodati kesten i kašiku ruma.
2. Preko alufolije staviti masu u obliku pravougaonika i staviti u frižider.
Tamni deo:
3. Umutiti margarin i šećer, dodati topljenu čokoladu, keks i mleko, pazeći da masa ne bude previše gusta.
4. Izvaditi svetlu koru iz frižidera, premazati je tamnim delom i urolovati.
5. Rolat ostaviti da se stegne u frižideru.
Izvor: kuhinjica.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.