
Pečena zečetina sa krompirom
Sastojci1
zec (oko 1,5kg)
1 beli luk
200g crnog luka
1kg krompira
so, biber
200g šargarepe
100ml ulja
Priprema
Potopite meso u vodu na dva sata, zatim ga isecite po želji.
Isecite luk, krompir i šargarepu.
Propržite meso oko 10 minuta sa obe strane.
Dodajte sitno naseckani luk, začinite i sipajte dve šolje vruće vode. Dodajte šargarepu i stavite poklopac.
Pre nego što bude gotov, dodajte krompir i čen belog luka.
Posle deset minuta prebacite jelo u tepsiju i začinite ga.
Pecite u rerni na 200 stepeni dok ne dobije zlatnu boju.
Izvor: maxi.rs
Disclaimer I
Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.
Disclaimer II
Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.
Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.